FIFA18 toernooi vrijdag 9 maart a.s.

04-03-2018 om 13:18 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Toernooi commissie, Vrouwenvoetbal

2018-03-09-fifa18-toernooi

Heb jij je al ingeschreven?

Iedereen kan zich inschrijven!

Om de deelnemers een flinke uitdaging te bieden qua tegenstanders is het toernooi voor aanstaande vrijdag uitgebreid. Iedereen kan zich inschrijven: dus ben jij een speler (ook jeugd), een ouder, een sponsor, een vrijwilliger of een rustend lid?

Schrijf je dan in voor deze unieke ervaring!

De avond, vrijdag 9 maart, begint om 19:00u tot ongeveer 22:30u.

Het doel is een E-Sport Toernooi voor de oudere DESK leden waar zij op een andere manier bezig zijn met voetbal. FIFA18 is erg in trek bij onze leden.

Naast het meespelen is het als toeschouwer ook geweldig om naar te kijken. Kortom een leuke, competitieve & sportieve avond voor de oudere leden van DESK!

Benieuwd?

Wil je mee doen?

Geef je hieronder snel op want VOL=VOL! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wees er dus snel bij!

Tags: , , ,