Gecondoleerd familie Jansen!

07-03-2018 om 21:20 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws

2018-03-07-wim-jansen2

Rust zacht Wim!

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht van het overlijden van een echte Desser, Wim Jansen. Bijna 50 jaar lid van de vereniging en vader van Niels en Huub Jansen. Wim was in de jaren ’70-80′ leider én grensrechter van het Eerste en nadat zijn zonen Niels en Huub bij de senioren voetbalden ook van het Derde van DESK, wat toen bijna een geheel familie-elftal was.

Wim is vanmiddag thuis in Kaatsheuvel op 82-jarige leeftijd overleden. Wij wensen de familie Jansen en in het bijzonder Sjaan, Niels en Marjon, Huub en Lusan en de kleinkinderen veel sterkte met het verlies hun echtgenoot, vader, schoonvader en opa.

De crematiedienst wordt gehouden op woensdag 14 maart om 17.00 uur in de aula van crematorium Maaslanden te Vlijmen-Nieuwkuijk.

Rust zacht Wim

Tags: , , , ,