Geen trainingen? Dan wordt er ook niet getraind!

07-03-2018 om 22:38 Accomodatie, DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2018-03-07-afgelast-is-afgelast

Afgelast = afgelast

De afgelopen weken is er door de weersomstandigheden helaas erg weinig getraind. Alleen het kunstgrasveld is vooral gebruikt; een hoop teams hebben stilgezeten. Toch zorgt de vaak duidelijke melding van afgelasting voor vraagtekens en onnodige vragen bij onze accommodatiemedewerkers. Onze vrijwilligers laten op tijd weten als er ’s avonds niet getraind kan worden via een bericht op de website. Daarin staat duidelijk welke teams kunnen trainen en welke niet. Datzelfde geldt voor de winter- of zomerstop: een x-aantal weken is sportpark Eikendijk dicht en kan er niet getraind worden.

Helaas krijgen onze accommodatiemedewerkers toch geregeld de vraag of er alsnog getraind kan worden. Zo komt het weleens voor dat het complex voor één team wordt geopend, terwijl dat niet de bedoeling is. We willen alle leiders/trainers en leden via deze weg vragen om strikt te houden aan het trainingsschema. Wordt er niet getraind? Dan wordt er ook niet getraind! Vraag ook niet bij één van de medewerkers of er toch getraind kan worden, want dat zorgt voor veel onduidelijkheid.

We hopen op ieders medewerking!

Tags: ,