Cakeverkoop Jurre Janssen Toernooi gestart

10-03-2018 om 15:30 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Jurre Janssen Toernooi, Speciale aandacht

2018-03-10-cake-verkoop-jurre-janssen

Jurre Janssen Toernooi

Vandaag startte de verkoop van cake in de koffiecorner bij DESK. Eén dag na de verjaardag van Jurre waarop hij 18 jaar geworden zou zijn.

De koffiecorner was zaterdagochtend 10 maart het toneel voor de aftrap van de verkoop van cake ten behoeve van het Jurre Janssen toernooi dat zal plaatsvinden bij DESK op 23 juni aanstaande. Onder het genot van een lekker bakje koffie, cappuccino of thee kon er gekozen worden uit drie soorten heerlijk vers gebakken cake door Marieke Schelfhorst. Marieke is de moeder van Marc die destijds in de bewuste D1 speelde. Vijf jaar geleden kwam Jurre bij een noodlottige ongeluk in Luxemburg om het leven.

Dit seizoen, vijf jaar na dit enorme verlies, wordt het Jurre Janssen Toernooi gehouden ter nagedachtenis aan Jurre door zijn teammaten en de ouders van de D1 2012-2013.

De komende weken zullen de moeders van de voormalige D1 de zaterdagen gebruiken met de verkoop van heerlijke cake. De opbrengst is bestemd voor het toernooi. Een heerlijke plak cake kost minimaal €0,50 en een vrijwillige bijdrage doneren mag natuurlijk ook.

De koffiecorner en de cake verkoop verliepen geweldig. Veel hartverwarmende reacties van bezoekers aan de koffiecorner over het initiatief én over de koffiecorner. Bezoekers uit Tilburg waren erg te spreken en zelfs Guus Meeuwis kwam van de heerlijke cake proeven.

Volgende week zaterdag weer drie heerlijke cakes om te proeven en een bijdrage te leveren aan het Jurre Janssen Toernooi.

Support your locals!

WhatsApp Image 2018-03-10 at 9.54.56 AM