DESK JO11-1 – ZIGO JO11-2 (4-3)

10-03-2018 om 12:35 JO11-1, Wedstrijdverslagen

2018-03-10-desk-jo11-1-zigo-jo11-2

Barça van de Eikendijk!

Deze zonnige zaterdagochtend stond het team van trainers van Laarhoven en Aanannaz op veld C voor de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van ZIGO.

DESK komt na goed druk zetten vanaf het begin op voorsprong. 1-0 dankzij een treffer van Sietse Hoefnagel. Het team speelt heerlijk via de flanken en valt gretig aan. Toch is het ZIGO die de druk ook op voert en de stand weer gelijk trekt. 1-1

De spelers van DESK JO11-1 laten het kaas niet van het brood eten en komen wederom op voorsprong. Het wordt 2-1 dankzij een treffer van Ravy op voorgeven van Sem die met een geweldig optreden en een heerlijke actie vanaf de rechterkant Ravy bereikt.

Daarna gaan de beelden de hele wereld over en is de aanwezige pers getuige van een wereldgoal. Via de rechterflank is het Teun die de aanval zoekt en een heerlijke pass breed geeft op Sietse Hoefnagel. Wat “El Siet” daarna doet is werelds. Hij laat de bal achter zijn standbeen doorlopen en hakt vervolgens de bal met zijn rechter in de korte hoek. Vriend en vijand totaal verrast evenals Sietse die juichend zijn teamgenoten opzoekt en het zelf ook niet gelooft. Heerlijk voetbal en fantastische acties van het Barça van de Eikendijk.

DESK op een riante 3-1 voorsprong. De zaak op slot gooien en uitspelen denk je dan. Maar het is ZIGO die in de wedstrijd komt en de aansluitingstreffer en zelfs de gelijkmaker op het scorebord zet. In de slotfase is het goalie Xam Siderius die zijn ploeg met een aantal geweldige reddingen op de been houdt. In de laatste minuut van de wedstrijd barst het gejuich los op de Eikendijk als Ravy van Laarhoven uiteindelijk het winnende doelpunt maakt.

De eindstand na het fluitsignaal is 4-3 en DESK viert hun overwinning!

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: