DESK MO11-2 – TSC Oosterhout MO11-2 (19-2)

10-03-2018 om 13:11 Meiden, mo11-2, Wedstrijdverslagen

2018-03-10-desk-mo11-2-tsc-oosterhout

Doelpuntenregen voor DESK MO11-2

De meiden van DESK MO11-2 mochten vandaag weer voetballen na een flinke winterstop en afgelastingen. Het team kreeg versterking in de personen Bente van Loon en Flo Cleijn die al een wedstrijd in de benen hadden. In de eerste helft kent keepster Yiri weinig te doen. Slechts 1x de bal uit het doel moeten rapen na een aanval van de Oosterhoutse tegenstander. De scheidsrechter fluit voor de rust bij een 9-1 tussenstand.

Na rust is het Rozemarijn die onder de lat plaats neemt en Yiri een positie in het veld in neemt. DESK blijft gretig aanvallen en voert de score verder op. De scheidsrechter heeft bijna geen plaats meer in zijn notitieblok en fluit uiteindelijk af met een 19-2 eindstand.

Meadow, Stella, Yiri, Romy, Rozemarijn, Yara, Mila, Bente en Flo gefeliciteerd met deze doelpuntenregen.

Super gevoetbald meiden!

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: ,