FIFA18 Toernooi 2018: de finale

10-03-2018 om 14:47 DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-03-10-fifa18-toernooi

Gooooooool, gòl, gòl, gòl….

Afgelopen vrijdagavond kende het clubhuis van DESK een FIFA18 toernooi op de kalender. Men kon zich inschrijven via de website en op de avond zelf nog. Er was ruimte gereserveerd voor 140 deelnemers aan dit Playstation 4 toernooi. Een bomvol clubhuis was de verwachting echter kwamen er 22 die-hards naar de Eikendijk om deel te nemen aan dit FIFA18 toernooi.

De speluitleg werd gegeven aan de deelnemers en de eerste poulewedstrijden werden gespeeld. In poule 5 vond de aftrap plaats tussen Wouter v/d Sanden en Dieter Cleijn, die de gemiddelde leeftijd van het deelnemersveld omhoog haalde. Het FIFA18 debuut van Cleijn op de Eikendijk werd kansloos met 3-0 verloren van Woutje.

Dan moet het maar tegen Timo van Kuijk gebeuren! Jep, een pak op de broek met maar liefst 10-0. Een ander had allang die controller in de hoek gedonderd maar van opgeven is hier geen sprake.

De halve finale werd uiteindelijk gespeeld tussen Wouter van de Sanden en Jurre van de Sanden. Jurre trok aan het langste eind en werd uiteindelijk 3e van het toernooi. De finale van het FIFA18 toernooi ging tussen twee selectiespelers van DESK. Timo van Kuijk en Jur Molenschot mochten het tegen elkaar opnemen in de laatste wedstrijd van het toernooi. De winnaar, wel na strafschoppen, werd Jur Molenschot die zich een jaar lang FIFA18 Koning van DESK mag noemen.

Dank aan de aanwezigen die wel gekomen waren voor dit geweldige toernooi, Annie en Harriet achter de bar, Bas, William, Rachel en Petra van de evenementencommissie Jeugdvoetbal en de organisatoren van We Play E-Sports.

Bekijk de foto’s van het FIFA18 toernooi op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: , , , ,