Teamuitje wordt weerbaarheidstraining

10-03-2018 om 23:19 Wedstrijdverslagen

2018-03-10-teamuitje-jo10-1

DESK JO10-1 op teamuitje

Trainer Ron Damen organiseerde vandaag een teambuildingsactiviteit voor de spelers van DESK JO10-1. De spelers werden vandaag getrakteerd op een Brabantse Derby in het Eredivisie voetbal. De kraker tussen Willem II en PSV.

Zaterdagochtend werd het team met 5-3 in Baardwijk verslagen. Verliezen kennen we inmiddels wel bij de JO10-1 en dus moest er iets positievers georganiseerd worden. Dan met iedereen en de staf naar het Koning Willem II stadion om daar de wedstrijd Willem II – PSV bij te wonen. De ploeg vertrok met drie auto’s naar Tilburg. Aangekomen bij het stadion deelde trainer Ron versnaperingen uit, zodat de spelers niks te kort kwamen tijdens de wedstrijd. Even lopen naar het stadion en daar aangekomen beklom het team de trappen van Vak K in het stadion.

De helft van het team fervent aanhangers van PSV keken uit naar een goed resultaat voor de club uit Eindhoven. Helaas ging dat al in de 21e minuut mis. Rienstra zet de 1-0 op het scorebord voor de thuisploeg. De andere helft van het team springt op de banken als Peter Smulders door de stadionspeaker schalt.

Bij menig speler van DESK JO10-1 was de erg goed gevulde snoepzak al voor het rustsignaal verorbert. Na rust dus nagels bijten voor de aanhang van PSV. De fanatieke 0416 Hooligan van De Sasso laat het gehele Vak K goed schrikken. Een keiharde knal klinkt in het vak, nadat Thijn zijn lege pakje Wickey luid laat knallen.

Na de nederlaag eerder op de dag, ging het in het Koning Willem II stadion voor de PSV-ers van DESK JO10-1 niet veel beter. Net als in Baardwijk kreeg de ploeg 5 tegentreffers voor de kiezen. Willem II wint historisch met 5-0 van PSV en het team en de staf keren na de wedstrijd weer huiswaarts.

Een gezellig teamuitje ontaard op de terugweg in de auto op een flinke weerbaarheidstraining. Met drie PSV-ers in de auto terug naar Kaatsheuvel in de auto, 10 tegentreffers te verwerken vandaag, en bij het 10u nieuws op Radio1 ook nog eens de nieuwslezer horen zeggen wie de mol is van “Wie is de mol?”. Dat kon er ook nog wel bij! Een aantal kinderen die een heel seizoen voor de tv gekluisterd zat, als PSV-supporter naar Willem II ging en de finale van “Wie is de mol?” dus miste, kreeg dus nog een tegenslag te verwerken.

Het positieve wat we van het teamuitje mee nemen is dat we een gezellig uitje hebben gehad. Ook was het uitstekend verzorgd door Ron en dat wij als ploeg wél drie keer gescoord hebben en net zo veel tegendoelpunten hebben gehad als PSV.

Ron bedankt voor de organisatie!

De chauffeurs en begeleiders Ron, Cris, Dennis en Dieter ook bedankt voor deze goede weerbaarheidstraining.

#weermetbeidebenenopdegrond

Tags: , , ,