JEKA – DESK (2-2)

11-03-2018 om 16:48 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-03-11-jeka-desk

DESK pakt een punt tegen koploper

Vanmiddag een pittige wedstrijd tegen de koploper van de 3e Klasse JEKA. Deze week kende de DESK Selectie veel tegenslag in de privé sfeer. Eerst het overlijden van de vader van Niels en Huub Jansen én daarna het overlijden van Walter Klijs sr. de vader van Walter. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er met respect een minuut stilte gehouden.

De eerste helft kende een tussenstand die bij de aftrap van de wedstrijd al op het scorebord stond. 0-0.

In de tweede helft komt JEKA al snel op voorsprong. In de 47e minuut krijgt DESK een tegentreffer te verwerken. Tien minuten later is het weer raak voor de ploeg uit Bavel die de stand op 2-0 zet.

Daarna is het de parel uit Curaçao, Steven Krikken, die de ploeg van trainer Harry Biemans in de 74e minuut de aansluitingstreffer laat noteren. Stand 2-1. Vijf minuten later is het Djordi Smout die de stand gelijk trekt en DESK op 2-2 zet. Na 90 minuten voetballen is dat ook de eindstand van de kraker tussen JEKA en DESK. 2-2

Met 26 punten uit 15 wedstrijden staat DESK momenteel 4e met de hete adem van TSC in de nek die op 25 punten staat. sv SSS is DESK voorbij op de ranglijst en staat momenteel 3e met 28 punten uit 16 wedstrijden. Volgende week is DESK thuis op de Eikendijk te bewonderen tegen de nummer 14 Were-Di die met 5 punten de rode lantaarn uit de Derde Klasse aanvoert.

Tags: