Pupil v/d week: Luke Bleekendaal (JO11-2)

14-03-2018 om 22:26 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, JO11-2, Speciale aandacht

2018-03-18-luke-bleekendaal

Heel veel plezier Luke!

Komende zondag staat de topper voor DESK tegen Were-Di op het affiche en dus is er ook weer een pupil van de week én een nieuwe ronde van de penaltybokaal.

Aanstaande zondag 18 maart zal Luke Bleekendaal uit DESK JO11-2 zijn opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Luke is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – Were-Di speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Luke aanstaande zondag is als volgt:

• Luke start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten van de JO11-2 mee lopen in de line-up
  • Luke zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met zijn teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Luke.

Luke Bleekendaal is elf jaar oud en speelt sinds dit seizoen voor DESK JO11-2. In 2015 begon de voetbalcarrière bij DESK voor Luke. Dit seizoen speelt Luke in de JO11-2. Het leukste vindt Luke het samen voetballen in een team met zijn vriendjes. De favoriete voetbalclub van Luke naast DESK is Ajax. De idool van Luke is Christiano Ronaldo.

De voorspelling van Luke voor de wedstrijd DESK – Were-Di van komende zondag is 3-1.

Wij wensen Luke en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – Were-Di.

Tags: , , ,