Madese Boys VR1 – DESK VR1 (0-2)

18-03-2018 om 20:23 DESK Nieuws, Speciale aandacht, Vrouwen 1

2018-03-18-madese-boys-desk

Vrouwen winnen in Made

Op een ijs koude zondag ochtend beginnen we, een half uurtje later, aan de wedstrijd Madese Boys VR1 – DESK VR1. Na een minuut stilte voor club icoon Bert Bool, beginnen we de wedstrijd. DESK neemt meteen de overhand in het spel. Made heeft slechts een uitbraak waardoor er uitgehaald kan worden op doel, maaar wij hebben Noortje Maas die de bal uit t doel weet te vissen. We zijn veel op de helft van made, naomi komt vrij voor de goal. Ze haalt uit en de bal knalt via onderkant lat de goal in, 1-0!
Ons goede aanvallende spel weten we door te trekken tot rust.

In de rust de eerste wissel: Kim voor Naomi. We hebben de 3 punten hard nodig, dus ook de tweede helft moeten we ons eigen spel voort zetten. Er kwamen een aantal kansen voor DESK die helaas niet werden benut. 10 minuten na rust kwam Shirley in het veld voor Nicole. Met Shirley hadden we weer een frisse rechtsbuiten die zoals Richard zei: ‘zich helemaal leeg moet lopen’. DESK blijft hun positiespel, wat altijd op de trainingen word geoefend, goed voort zetten. Aan beide kanten kwam hier en daar een kansje, maar zonder succes. Na 20 min gespeeld te hebben verliet Lotte het veld en kwam Steffie in haar plaats. DESK had een aantal corners achter elkaar. Bij een van de corners wist Shirley de mooie voorzet van Lauri in te koppen, 2-0!!! Nog 20 minuutjes te gaan, we moeten de voorsprong volhouden om de 3 punten mee te nemen naar Kaatsheuvel. Ook Sanne verliet na een goed gespeelde wedstrijd het veld, hiervoor kwam Lisa. De laatste minuten is het vooral belangrijk om het dicht te houden achterin. Dit lukte ons overtuigend en de 3 punten zijn mee naar de Kets!!

Volgende week staat om 12u thuis, de derby tegen Baardwijk op het programma.

Tot dan,

SUPPORT YOUR LOCALS!