Uitnodiging voor alle 65+-leden van DESK

18-03-2018 om 21:01 Algemeen Bestuur, Beleid Voetbalzaken, DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-03-18-65plusmiddag

Dag voor de 65 plussers

Vorig jaar op zondag 23 april zijn alle 65+ leden op ons sportcomplex uitgenodigd om een gezellige DESK-middag te beleven. Dat is een geslaagd initiatief gebleken. We willen dit evenement voortzetten.

De opbouw van de leden van onze vereniging bestaat grofweg uit actieve en passieve leden. De actieve leden zijn de sporters op onze velden. Onder de passieve leden verstaan we de rest, met dien verstande dat er velen onder die groep zijn die actief in de vereniging bezig zijn: onze gewaardeerde vrijwilligers. Velen van onze 65+ leden hebben als medewerker hun sporen verdiend, sommigen doen dat nog voor de club. Deze zogenaamde rustende leden zijn door leeftijd of andere omstandigheden wat minder betrokken bij de vereniging. Aan die betrokkenheid willen we wat doen.

We nodigen op zondag 15 april de leden uit die op die dag de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben met o.a. een bezoek aan de competitiewedstrijd DESK – VCB. Ook de eventuele partner is van harte welkom.

Het programma voor zondag 15 april 2018 ziet er als volgt uit:

12.00 u            ontvangst in bestuurskamer door voorzitter J. van Heijst
13.15 u            wedstrijdbespreking DESK 1 o.l.v. trainer H. Biemans
13.45 u            inleiding: “Trots op DESK” door bestuurslid W. Nuijten
14.30 u            bezoek wedstrijd DESK  – VCB op gereserveerde zittribune
16.30 u            “derde helft” bestuurskamer met een hapje en een drankje
18.00 u            sluiting

Alle 65+ leden hebben inmiddels persoonlijk een uitnodiging ontvangen. We hopen er een aangename zondagmiddag van te maken met hopelijk een goed resultaat voor DESK 1.

Bestuur v.v. DESK

Tags: ,