DESK Kanjers in de derby tegen Uno

25-03-2018 om 10:52 Kanjers M1, Wedstrijdverslagen

2018-03-25-kanjers-op-toernooi

Kanjers zorgen voor dé Derby

Daar we vorig seizoen nog dé derby van de gemeente Loon op Zand tussen DESK en Uno Animo hadden, gooide de degradatie van DESK naar de Derde Klasse roet in het eten voor deze geweldige pot. DESK momenteel strijdend om de 2e plaats in de Derde Klasse en Uno Animo probeert van de 2e plaats (van onderen) weg te komen in de strijd tegen de nacompetitie.

Van DESK 1 tot en met de Kanjers

De jongste toppers van DESK zorgden afgelopen weekend weer voor dé Derby van de gemeente Loon op Zand. DESK Kanjers M1 speelde een toernooi op Sportpark de Klokkenberg en werkte daar zelfs twee keer dé Derby af.

Om 10u op een zanderig sportpark stonden de toppers van DESK te trappelen voor het fluitsignaal voor de aftrap van het toernooi.  De ploeg van trainer Van de Woerdt en Blok stonden te stuiteren in het doel om bij de aftrap alvast warm te zijn en zo genoeg energie te hebben om als eerste bij de bal te zijn.

De selectie, bestaande uit Floris, Luca, Maurits, Siem, Mees en Mike, werkten vervolgens wedstrijden af tegen de toppers van sv SSS, Jong Brabant en speelde twee keer tegen de selecties van Uno Animo.

Dat de DESK Kanjers nu twee keer in de week trainen was duidelijk zichtbaar. De DESK Kanjers speelden iets behoudender dan anders maar het zorgde wel voor veel fun.

De toppers speelden in tegenstelling tot eerdere toernooien geen Tikki-Takka voetbal, maar gingen voor resultaat. Zo werden drie wedstrijden gewonnen en één wedstrijd gelijk gespeeld. Ongeslagen dus! Siem en Mees zorgden voor de doelpunten voorin en Luca van Doesburg maakte zijn debuut in deze selectie. Maurits en Mike waren goed actief op het middenveld en Floris zorgde voor defensieve tegenstand in de verdediging.

Uno Animo bedankt voor de organisatie, Van de Woerdt & Blok van de Fox Sport Persgroep bedankt voor de foto’s en alle toppers Floris, Luca, Maurits, Siem, Mees en Mike bedankt voor jullie enthousiasme en fun!

Op naar het volgende toernooi!

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: