DESK JO15-1 – Sliedrecht JO15-1 (0-1)

26-03-2018 om 16:40 JO15-1, Wedstrijdverslagen

2018-03-24-desk-jo15-1-sliedrecht

Wat een tegenstelling, vorige week nog winters weer en een week later prachtig lenteweer op het hoofdveld van DESK. De vorige wedstrijd die gespeeld werd was tegen het sterke LRC en in Leerdam werd knap een punt gepakt. Het vertoonde spel aldaar zal zeker vandaag ook op de mat gelegd moeten worden om met een resultaat de wedstrijd te eindigen, want tegenstander Sliedrecht staat ook hoog op de ranglijst.

DESK voetbalde prima vanuit de organisatie terwijl Sliedrecht met hun spel snel diepte wilde zoeken naar hun snelle spitsen. Voor rust had er wel een doelpunt voor onze jongens in gezeten, maar het net werd niet gevonden. Na rust werd het spel harder en werd het vooral een middenveldgevecht. Echte kansen bleven uit en die kansjes die er kwamen bleven onbenut. Helaas voor DESK was het enige schot van Sliedrecht op doel ook raak.

In overtime werd een vrije trap buiten de 16 onberispelijk in de winkelhaak geschoten. Hard gewerkt, zeer behoorlijk gevoetbald, maar met lege handen. Positief was het vertoonde spel, wat zeker houvast is voor de volgende wedstrijden.

Bekijk de foto’s van Opa Willy op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: