Were Di JO17-2 – DESK JO17-4 (3-4)

27-03-2018 om 22:50 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2018-03-24-weredi-jo17-2-desk-jo17-4

Op zaterdag 24 maart stond er voor DESK JO17-4 een uitwedstrijd op het programma in Tilburg tegen Were di. Na de afgelasting van vorige week was dit de tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie.
In de eerste helft was Were di de betere ploeg. Ze kregen meer kansen dan wij en we werden ook regelmatig teruggedrongen op onze eigen helft. Doordat ik een paar keer goed redding bracht bleef het 0-0. Wij kwamen tegen de verhoudingen in wel op voorsprong. Stijn wist op aangeven van Thijs de openingstreffer te maken. Hierna pakte de thuisploeg de rol als dominante ploeg weer op en het leverde weer veel kansen op en uiteindelijk ook de gelijkmaker. Ondanks dat wij de mindere ploeg waren gingen wij wel effectief om met de kansen. Het was weer Stijn die ons op voorsprong bracht. 1-2 was ook de ruststand.
In de tweede helft waren wij iets beter dan in de eerste helft maar Were di kreeg wat meer kansen en maakten ook de 2-2. Deze werd echter afgekeurd wegens buitenspel, dit onder commentaar van de thuisploeg. Terwijl onze tegenstander nog bezig was met het leveren van commentaar nam Jochem de vrije trap waarna Thijs ons op een 1-3 voorsprong schoot. Na dit doelpunt waren wij nog een paar keer dicht bij een volgend doelpunt maar kansen van Declan en Mika wisten het net niet te vinden. Het werd 2-3 maar al snel hierna bracht Stijn de marge weer op 2. De laatste minuten werden nog extra spannend nadat Were di de stand op 3-4 had gebracht. Hierna kwamen we nog een paar keer met de schrik vrij maar door goed verdedigend werk van onder andere Daan die nog een bal van de lijn wist te koppen konden we de 3 punten veilig stellen.
Volgende week een vrij paasweekend voor de JO17-4 de week daarop staat een wedstrijd tegen koploper Zigo op het programma.
Sam Haarbosch

Tags: