DESK JO14-1 – Rijsoord JO14-1 (3-1)

31-03-2018 om 14:53 JO14-1, Wedstrijdverslagen

2018-03-31-desk-jo14-1-rijsoord

DESK vriendschappelijk tegen Rijsoord

Vandaag vond er een vriendschappelijke wedstrijd plaats tussen DESK JO14-1 en vv Rijsoord JO14-1. De ploeg was gebrand op een goed resultaat want de jongste vrouwelijke burgemeester van Nederland, Hanne van Aart burgemeester van de gemeente Loon op Zand, zou een bezoek brengen aan de Eikendijk. Genoeg reden voor de boys dus om zich in de kijkert te spelen.

De tegenstander Rijsoord komt uit Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam. De oude club van assistent trainer Bas de Zeeuw, daar hoor je niks meer van als ie praat. Op naar veld B voor de vriendschappelijke pot tegen zijn oude clubje.

Hoofdtrainer Pascal de Kort zette zijn manschappen klaar op het kunstgrasveld van DESK, samen met assistent trainer Bas de Zeeuw. Als scheidsrechter Eric van ’t Hoff fluit voor de aftrap is het DESK dat direct de aanval zoekt. De ploeg van DESK komt op voorsprong via Siep de Kock. DESK weert de aanvallen van Rijsoord en houdt de 0 voor het rustsignaal.

Na de thee gaat DESK door met het spel waar het voor rust de voorsprong mee pakte. Via een vrije trap van Bram wordt de voorsprong naar 2-0 uitgebreid. De wedstrijd is nog niet gespeeld want Rijsoord komt terug in de wedstrijd en zet de aansluitingstreffer op het scorebord. Stand 2-1. Beide ploegen voetballen voor de winst en krijgen genoeg kansen.

Komt Rijsoord nog op gelijke hoogte of weet DESK de marge weer op twee doelpunten te krijgen? Het laatste scenario gebeurt als ook Luuk met een vrije trap zijn naam op het wedstrijdformulier achter laat. DESK op een 3-1 voorsprong in de slotfase.

Jochem Hendrikx wordt in de slotfase flink tegen zijn knie getikt en moet geblesseerd het veld verlaten. Na de wedstrijd toch maar even een flinke zak ijs op de knie. Als scheidsrechter van ’t Hoff fluit voor het einde van de wedstrijd gaat DESK met de volle winst van het veld.

Helaas voor de ploeg van De Kort en De Zeeuw was de burgemeester ziek en kon de ploeg zich niet presenteren aan het hoofd van de gemeente. Toch een prima pot gespeeld en de drie punten weten te pakken van Rijsoord.

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: