DESK Kanjers M3 compleet op toernooi

31-03-2018 om 13:32 Kanjers M3, Wedstrijdverslagen

2018-03-31-kanjers-m3

Eindelijk compleet!

Sinds de herindeling van de Kanjer teams is de ploeg van Tommy Soyer en Dieter Cleijn nog niet op toernooi geweest met alle teamspelers. Dit weekend stond een toernooi uit bij TSV Gudok op het wedstrijdaffiche en zou DESK Kanjers M3 voor het eerst compleet zijn. Spelers als Siem Soyer, Jente Janssen en Dio Cleijn speelden al voor de winterstop met elkaar. Daar kwam versterking na de winterstop bij met de personen Job Markink en Xemsidin Xiaili.

Tijdens de winterstop hebben de trainers goed opgelet op de transfermarkt, zodat ze Job en Xemsidin erbij konden halen. Job Markink, een heerlijke linkspoot, die geen duel schuwt en lekker kan bikkelen. Via de Chinese markt hebben we een international in het team erbij kunnen halen. Uit de provincie Xinjiang, wat ligt in Noord-West China, haalden te scouts van DESK hun medetopper Xemsidin Xiaili op.

Een uitstekende keuze en beide spelers vormen nu het team compleet. De eerste wedstrijd van het Kanjer Toernooi was tegen de gastheer Gudok. Het fluitsignaal voor de aftrap klinkt en de spelers rennen naar de bal op de middenstip. Beide ploegen spelen heerlijk voetbal en de Kanjers vliegen massaal op de bal. Gudok en DESK knokken figuurlijk om iedere bal en het is DESK dat op voorsprong komt. Op eigen helft van DESK is het Gudok dat balverlies lijdt. Alle spelers zijn over de middenlijn en het is Dio Cleijn, die met een heerlijk hard schot met links de bal over de hele vlamt in het doel van Gudok. DESK op voorsprong.

Xemsidin en Job klimmen in ieder duel en zorgen goed voor weerstand op het middenveld. Met Siem en Jente sluit DESK de verdediging. De tegenstander wint uiteindelijk de eerste partij en DESK mag terug kijken op een uitstekende eerste helft.

De twee partij die de ploeg speelt gaat tegen FC Tilburg. Een doelpuntrijk duel dat in het voordeel beslist wordt door DESK. De derde wedstrijd speelt DESK wederom tegen de gastheer Gudok. Het is flink bikkelen voor DESK Kanjers M3, maar dat is goed voor de mentale weerbaarheid. De ploeg gaat steeds beter voetballen en het plezier spat van de kopjes af.

De laatste wedstrijd spelen Siem, Job, Jente, Xemsidin en Dio tegen FC Tilburg. Ook dit is een heerlijke wedstrijd waarin goed gevoetbald wordt door onze toppers van DESK Kanjers M3. DESK wint het laatste duel van het toernooi en heeft er flink op los gescoord. Alle spelers hebben geweldig gespeeld, hebben veel kansen gecreëerd en iedereen heeft ook doelpunten kunnen maken.

Geweldig gevoetbald!

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: