DESK JO17-3 – FC Tilburg JO17-3 (3-2)

02-04-2018 om 11:02 JO17-3, Wedstrijdverslagen

2018-03-31-desk-jo17-3-fc-tilburg

Heerlijke doelpunten bij JO17-3

Op zaterdag 31 maart stond er voor DESK JO17-3 een wedstrijd op het programma tegen FC Tilburg. In het van de wedstrijd is JO17-3 van DESK de bovenliggende partij, maar de kansen die de ploeg krijgt worden niet afgemaakt.

FC Tilburg wist in deze fase nog niet tot grote kansen te komen. Het is DESK dat op voorsprong komt. Fabio v/d Lee maakt de 1-0 na een heerlijke aanval van DESK en knap afgerond door de gastspeler van DESK.

Kort daarna komt FC Tilburg op gelijke hoogte en brengt de ploeg uit Tilburg de spanning weer terug in de wedstrijd. Tegen de verhouding staan beide ploegen dus weer gelijk en DESK moet weer vol in de aanval.

Het doelpunt van de week komt nog voor rust van de voet van Fabio v/d Lee. Een vrije trap net buiten de zestien wordt geweldig binnen gekruld door v/d Lee. V/d Lee met rechts ziet de driemansmuur voor het doel staan en de doelman van FC Tilburg staat in het midden van de goal te wachten op de vrije trap. V/d Lee neemt zijn aanloop en krult de bal perfect over de springende muur buiten bereik van de keeper in de rechter bovenhoek. DESK weer op voorsprong na deze heerlijk genomen vrije trap.

Met een 2-1 tussenstand gaan beide ploegen aan de thee.

In de tweede helft krijgt DESK veel kansen maar deze worden niet verzilverd tot doelpunt. Eindelijk wordt het toch 3-1 door Kevin van Heesch die zijn naam op het scorebord zet. In de slotfase is het nog billen knijpen als FC Tilburg 5 minuten voor tijd de aansluitingstreffer maakt. DESK houdt de voorsprong en viert de overwinning na een heerlijke pot voetbal met geweldige doelpunten.

Volgende week speelt de JO17-3 uit tegen RKDVC. De JO17-4 van DESK speelt dan thuis tegen de koploper Zigo.

Reis mee af naar Drunen of kom naar de Eikendijk om onze JO17 te supporten.

Tags: