Terugblik op F10 2007-2008

03-04-2018 om 21:33 DESK Nieuws, Jurre Janssen Toernooi, Speciale aandacht

2018-04-03-jurre-janssen-f10

In aanloop naar het Jurre Janssen Toernooi:

Op 23 juni wordt het Jurre Janssen Toernooi georganiseerd ter nagedachtenis aan Jurre Janssen, die 5 jaar geleden bij een tragisch auto-ongeluk om het leven kwam. Zijn teamgenoten, vrienden, familie en deelnemende clubs zullen 5 jaar na deze trieste gebeurtenis stil staan en de herinnering aan Jurre levend houden. Voormalig teamgenoten van DESK D1 2012-2013 spelen 23 juni een toernooi tegen de leeftijdsgenoten van RKDVC, VOAB, Berkdijk, NEO’25, vv Dongen en OJC Rosmalen.

logo-clubs

In aanloop naar het Jurre Janssen Toernooi blikken wij geregeld terug op de te korte voetbalcarrière van Jurre bij DESK. De tijd vliegt hard maar de herinnering blijft en die willen wij graag met jullie delen.

DESK F10 seizoen 2007-2008

We blikken terug naar het eerste elftal waar Jurre bij DESK begon met voetballen. Nadat hij was ingeschreven bij de ledenadministratie van DESK, mocht hij zijn opwachting maken in het team F10 2007-2008.

Onder leiding van Marco Vos en Marco Klijssen begon de voetbalcarrière van Jurre. Fysiek was hij al de grootste van zijn teamgenoten en kon daarmee de meerwaarde voor het team bewijzen. De spelers van DESK F10 2007-2008 werden in hun debuutjaar als voetballers bij DESK al gelijk kampioen. Het succes werd gevierd en dat zou ook de seizoenen erna nog vaker gaan gebeuren.

Spelers uit het team Joost Klis, Maurits Vos, Jurre van de Sanden, Sven van Kuijk, Ivo Timmermans, Tijmen Standaert, Orlando Kruijf, Max Klijsen en natuurlijk Jurre Janssen beloonden hun trainers Marco Vos en Marco Klijssen met een welverdiend kampioenschap.

Bekijk hier de foto’s van het kampioenschap.

We sluiten af met de legendarische yell:
“Wat gaan we doen? Winnen”

Tags: , ,