Tim Damen geslaagd als scheidsrechter

04-04-2018 om 23:32 DESK Nieuws, Scheidsrechterszaken

2018-04-04-tim-damen-scheidsrechterszaken

Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal

Woensdagavond 4 april werd Tim Damen beloond met het felbegeerde diploma en de bijbehorende KNVB-badge als verenigingsscheidsrechter. Cursusleider Rob Souwen van de KNVB, zelf actief in als scheidsrechter in de Regio Zuid 1, reikte het diploma uit bij JEKA waar een vijftal verenigingen vertegenwoordigd waren met hun cursisten. Tim werd gefeliciteerd in de aanwezigheid van Marlies Raaijmakers, begeleider scheidsrechterszaken DESK, samen met alle andere cursisten.

Tim slaagde in de afgelopen periode voor zijn theoriegedeelte, de zelfstudie, het assisteren van de scheidsrechter tijdens wedstrijden en het zelf fluiten van minimaal vier wedstrijden. Op alle onderdelen slaagde hij er in om aan de voorwaarden te voldoen en ontving hij afgelopen avond het diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal”.

Wij zijn trots dat er weer een cursist geslaagd is en onze club er weer een Verenigingsscheidsrechter extra bij heeft.

Trots op Tim! Gefeliciteerd!

Tags: , , , , ,