DESK verrast in de kleedkamer

08-04-2018 om 23:18 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws

2018-04-08-spomenka-klijn-lukic

40 Jaar trouwe supporter van DESK

Na de geweldige winstpartij uit in Udenhout bij de wedstrijd sv SSS – DESK (3-4), werd de selectie van DESK verrast in de kleedkamer. Afkomstig uit Banja Koviljaca, voormalig Joegoslavië nu Servië, opende Spomenka Klijn-Lukic de deur van de kleedkamer van DESK 1.

Een schitterend gebaar naar de ploeg van trainer Harry Biemans van een die-hard supporter van DESK Spomenka Klijn-Lukic. Samen met het team vierde zij de pittige overwinning met het gehele team en feliciteerde de hoofdmacht.

Spomenka Klijn-Lukic, vrouw van Henk Klijn en moeder van Milorad, is al ruim 40 jaar supporter van DESK. Ze volgt samen met Henk al meer dan 40 jaar de elftal van DESK 1, de dames en ook de lagere elftallen. Ook toen kleine Milo ging voetballen in de F-jeugd hebben ze geen wedstrijd overgeslagen. Tot en met het eerste hebben ze vrijwel alle wedstrijden gezien. Altijd vlijmscherp qua feedback op de arbitrage en haar fantastische manier van haar aanmoedigingen bij DESK 1.

Met recht een geweldige topper!

Mama Milo: Spomenka Klijn-Lukic

Nog gefeliciteerd met uw verjaardag gisteren! Ljubim i volim te

Tags: , ,