DESK zoekt trainer voor Vrouwen 1!

08-04-2018 om 20:31 Algemeen Bestuur, DESK Nieuws, Speciale aandacht, Vacatures, Vrouwenvoetbal

2018-08-04-hoofdstrainer-gezocht

Wie wordt de nieuwe trainer van VR1?

Graag attentie voor het volgende: DESK zoekt een nieuwe trainer voor de Vrouwen 1. Het VR1 team speelt op dit moment 3e klasse met de doelstelling zo hoog mogelijk te eindigen en indien mogelijk dit of komend seizoen terug te keren naar de 2e klasse om daarna verder door te groeien. Het damesvoetbal wordt bij VV DESK aangestuurd door de Technische Commissie Vrouwen Voetbal. De TCVV komt op voor de belangen van de speelsters en trainers binnen de afdeling. Dit ondersteund door een duidelijk breed gedragen beleidsplan.

Wie wij zoeken? (Profiel/functie-eisen)

Met ingang van seizoen 2018-2019 zoeken we voor onze VR1 een geschikte trainer/coach die:

– In bezit van diploma TC III is;

– Min. 2 jaar ervaring binnen het vrouwenvoetbal op min. 3e klasse niveau heeft;

– Goede communicatieve vaardigheden heeft;

– Kan werken in teamverband;

– De ambitie heeft om het damesvoetbal op een hoger plan te trekken;

– Zelfverzekerd is;

– In staat is om de voetbalproblemen uit de wedstrijd te vertalen in geschikte oefenstof, waarbij hij voortdurend rekening houdt met de grote verschillen in belasting en ontwikkeling binnen deze spelersgroep;

– Beschikt over uitgebreide, afwisselende trainingsstof.

Wat verwachten wij:

– 2 trainingen per week van anderhalf uur en wedstrijd coaching;

– Doelstelling: promotie danwel handhaving 2e klasse;

– Periodiek trainersoverleg;

– Legt verantwoording af aan de TC Vrouwenvoetbal;

We bieden:

– Een ambitieus team, met jonge, talentvolle speelsters;

– Een goede organisatie;

– Goede trainingsvoorzieningen en goede materialen;

– Passende vergoeding (af te stemmen met het bestuur).

Denk je dat jij de trainer bent die onze vrouwen naar een hoger niveau kunt brengen? Mail dan je cv met motivatie voor 20 april 2018 naar [email protected]

Tags: , ,