Janssens’ Arretjescake al snel uitverkocht

08-04-2018 om 22:43 DESK Nieuws, Jurre Janssen Toernooi

2018-04-07-arretjescake

Jurre Janssen Toernooi 2018

Op 23 juni wordt het Jurre Janssen Toernooi georganiseerd ter nagedachtenis aan Jurre Janssen, die 5 jaar geleden bij een tragisch auto-ongeluk om het leven kwam. Zijn teamgenoten, vrienden, familie en deelnemende clubs zullen 5 jaar na deze trieste gebeurtenis stil staan en de herinnering aan Jurre levend houden. Voormalig teamgenoten van DESK D1 2012-2013 spelen 23 juni een toernooi tegen de leeftijdsgenoten van RKDVC, VOAB, Berkdijk, NEO’25, vv Dongen en OJC Rosmalen.

logo-clubs

Janssens’ Arretjescake

Dit weekeinde bakte de broer van Jurre, Jelte Janssen, zijn originele Arretjescake om extra inkomsten te werven voor het toernooi ter nagedachtenis aan zijn broer Jurre.

De cake van Jelte werd verkocht door zijn zus Lotte, terwijl Jelte op het kunstgrasveld bij DESK aan het voetballen was. Het duurde niet lang voordat Janssens’ Arretjescake uitverkocht was.

Het recept van de Janssens’ Arretjescake van Jelte is geheim, maar de hoofdingrediënten van deze cake. Naast de hoeveelheid cacao en suiker zijn:

• onvoorwaardelijke liefde
  • bereid vanuit het hart

Dank je wel Jelte en Lotte voor jullie hartverwarmende inzet en oneindige liefde voor jullie broer Jurre!

Tags: , , , ,