DESK JO17-4 – ZIGO JO17-3 (0-1)

10-04-2018 om 19:50 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2018-04-07-desk-JO17-4-zigo

DESK nipt onderuit tegen koploper

Op zaterdag 7 april stond voor DESK JO17-4 de thuiswedstrijd tegen Zigo op het programma. Zigo is de koploper dus het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden.

De wedstrijd ging heel erg gelijk op met kleine kansen voor beide partijen. Van onze kant kregen Kyan en Matthy de beste kansen maar helaas wisten ze het doel niet te vinden. Zigo kreeg ook wat kansen en de eerste kansen troffen het doel niet maar helaas was het wel Zigo wat de score opende. Een lange bal viel over onze verdediging heen en ik werd in een een-op-een-situatie geklopt. Vlak voor rust kregen wij nog een goede kans, Stijn kwam langs de verdediging en gaf de bal voor maar helaas wist een verdediger van de tegenstander de bal net voor Matthy weg te werken.

In de tweede helft moesten wij gaan aanvallen om weer op gelijke hoogte te komen. Uit een corner werden wij een keer goed gevaarlijk maar de kopbal van Declan ging naast het doel. We waren op jacht naar de gelijkmaker maar steeds lukte het net niet om tot een goede kans te komen. We kregen wel een penalty omdat Thijs werd neergehaald binnen het strafschopgebied maar helaas schoot Thijs deze op de buitenkant van de paal. Nadat onze tegenstander met tien man verder moest door in eerste instantie een gele kaart maar door commentaar op de leiding een directe rode kaart gingen we nog meer naar voren voetballen. Zigo kwam nog een paar keer gevaarlijk bij ons doel uit een counter maar kwam niet meer tot scoren. Wij bleven proberen maar helaas mocht het niet baten en kwamen ook wij niet meer tot scoren.

Wij baalden van dit verlies maar we hopen volgende week in de uitwedstrijd tegen ’t zand weer drie punten te pakken.
Sam Haarbosch

Tags: