DESK Zat. 3 – Wieldrecht 2 (1-2)

10-04-2018 om 21:22 DESK 3 za., Wedstrijdverslagen

2018-04-07-desk-za3-wieldrecht2

Weer net niet

De mannen van DESK Zat.3 hebben een wisselvallig seizoen. De ene periode gaat het goed, de andere wat minder. Vorige week werd verloren van hoogvlieger Lage Zwaluwe (1-2), afgelopen zaterdag een nieuwe titelkandidaat op bezoek: Wieldrecht 2. Uit speelde DESK de beste helft van het seizoen, helaas werd door een late tegengoal wel gelijkgespeeld (2-2). Tijd voor revanche dus.

Bij winst zou Wieldrecht weleens bovenaan kunnen staan en dat was te zien: de ploeg was fel, drong aan en zocht naar de snelle goal. Toch was DESK zeker niet de mindere ploeg. Het tikte er zo nu en dan lekker op los, was af en toe gevaarlijk en zocht ook naar de openingsgoal. Het duel ging op en neer de eerste helft. De eerste helft was leuk om te zien, maar leverde nog geen goals op.

Een kwartier na rust leek Wieldrecht op 0-1 te komen. Dennis Haans maakte hands en de scheids wees resoluut naar de stip. Keeper Dennis vd Beukel is een echte koele kikker en bewees dat. Heel knap redde hij de bal uit de rechter benedenhoek. Uit de volgende corner was het toch raak. De bal werd niet goed weggewerkt waarna Wieldrecht binnen kopte: 0-1.

Zes minuten later vond DESK ook het netje. Spits Alexander v Ravesteijn werd weggestuurd, nam behendig aan en schoot vol binnen in de verre hoek: 1-1. Daarna zochten beide ploegen naar de winnende goal. Voor DESK van belang in de strijd tegen nacompetitie, voor Wieldrecht in de strijd om promotie. Net als vorige week viel de bal wéér aan de verkeerde kant. Dit keer zo’n vijf minuten voor tijd. Onoplettendheid achter in de verdediging, de bal gaat voor Beukie langs en Wieldrecht knikt binnen: 1-2. De laatste minuten probeert de thuisploeg het nog wel, maar de puf is op. Zo loopt DESK weer achter de feiten aan en verliest het opnieuw met een marge van één in eigen huis: 1-2.

Vanavond, dinsdag 10 april, wacht de verre uitwedstrijd in Terneuzen.

Het tijdstip? Houd je hart vast… 21.00 uur! Kemaan Boys!

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: , ,