GJS JO15-1 – DESK JO15-1 (2-2)

10-04-2018 om 22:12 JO15-1, Wedstrijdverslagen

2018-04-07-gjs-jo15-1-desk-jo15-1

DESK en GJS in evenwicht

DESK JO15-1 reisde al vroeg af naar Gorinchem om tegen GJS te spelen. De thuiswedstrijd was vroeg in het seizoen en het werd toen 0 – 0. Net als toen was DESK in de eerste helft beter en creëerde voldoende kansen om met een gerust hart de rust in te gaan. Helaas bleef DESK steken op 0 – 1. Jetze wist bij de 2e paal een goed genomen corner binnen te knikken.

Na rust was GJS dat beter uit de kleedkamer kwam. Kwam DESK voor rust niet 1 keer in gevaar, nu was binnen 5 minuten de score omgedraaid, 2 – 1. Daarna werd het een enerverende wedstrijd waarbij met hart en ziel gespeeld werd door beide teams. Richting het einde klopte DESK toch weer wat meer op de deur bij GJS, dat ook dreigend bleef.

5 minuten voor tijd legde Jules van buiten de 16 aan en schoot de bal onberispelijk cross in de kruising, hetgeen de 2 – 2 betekende en daarmee ook de einduitslag.

Kortom wederom voor DESK een leuke en een aan elkaar gewaagde wedstrijd in deze hoofdklasse.

Bekijk de foto’s van opa Willy op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: