Pupil van de week: Niek v/d Griendt (JO9-3)

11-04-2018 om 21:44 DESK Nieuws, JO9-3, Speciale aandacht

2018-04-15-niek-van-de-griendt

Heel veel plezier Niek!

Komende zondag staat er weer een thuiswedstrijd voor DESK op het wedstrijdprogramma. De ploeg van trainer Harry Biemans neemt het op tegen VCB. Ook is er weer een pupil van de week én een nieuwe ronde van de penaltybokaal.

Aanstaande zondag zal Niek v/d Griendt uit DESK JO9-3 zijn opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Niek is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – VCB speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Niek aanstaande zondag is als volgt:

• Niek start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten van de JO9-3 mee lopen in de line-up
  • Niek zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met zijn teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Niek.

Niek v/d Griendt is negen jaar oud en speelt sinds twee seizoen bij DESK. Dit seizoen speelt Niek in de JO9-3. Het leukste vindt Niek dat er lekker veel activiteiten zijn bij DESK. De favoriete voetbalclub van Niek naast DESK is Feijenoord. De idool van Niek is Robin van Persie en Lionel Messi.

De voorspelling van Niek voor de wedstrijd DESK – VCB van komende zondag is 5-3.

Wij wensen Niek en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – VCB.

Tags: , , ,