Wedstrijdsponsor DESK – VCB

11-04-2018 om 21:53 DESK 1, DESK Nieuws, Sponsoring

2018-02-04-boxspringnl

Uw Bed Professional compleet uitgerust

 

Uw Bed Professional is as zondag 15 april wedstrijdsponsor van DESK – VCB. Het is een sterk en dynamisch bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden en slaaptoebehoren voor de professionele markt.

Met trots vieren wij dit jaar ons 10-jarig bestaan. Uw Bed Professional heeft zich de afgelopen 10 jaar meer en meer bewezen als een betrouwbare een veelzijdige leverancier voor de hotel- en recreatiebranche. Destijds begonnen met een klein assortiment slaapproducten. Vandaag de dag kunnen wij ieder project, groot of klein, aan. Hebben we een mooi assortiment in boxsprings, stapelbedden, matrassen, beschermende matrashoezen en bedtextiel.

Onze klanten bevinden zich door de gehele Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Wij leveren direct aan hotels, bed & breakfast’s, groepsaccommodaties en recreatieparken. Ook werken wij steeds vaker samen met projectinrichters en chaletbouwers om de eindklant met een totaalconcept voor de inrichting te kunnen bedienen.

Ons bedrijf staat in Kaatsheuvel, waar wij u graag ontvangen in onze showroom. Hier of bij u op locatie adviseren wij onze klanten graag over het benodigde comfort, de kwaliteit, stylingsmogelijkheden, hygiëne, (brand)veiligheid en duurzaamheid. Wij gaan in gesprek met onze klanten om ons optimaal te kunnen verdiepen in hun gasten. Want dat is toch waar het uiteindelijk om draait. Tevreden gasten, die een goede, comfortabele nachtrust hebben beleefd en die graag terugkeren als gast in uw hotel. Het bed is daarbij essentieel, want dat is waar uw gast de meeste tijd in doorbrengt.

Wij danken Uw Bed voor het sponsoren van de wedstrijd DESK – VCB.

Uw Bed

Adres: Luxemburgstraat 5
Postcode: 5171 PK
Plaats: Kaatsheuvel, NL
Tel: 088-3322333
www.boxspring.nl

Tags: , , ,