DESK Kanjers M3 ongeslagen op toernooi

14-04-2018 om 19:07 Kanjers M3, Wedstrijdverslagen

2018-04-14-kanjers-m4

Kanjers DESK scoren er op los

Om 11:30u zaterdagochtend bij een heerlijk zonnetje stonden de Kanjers van DESK M3 te stuiteren om op het kunstgrasveld te mogen voetballen. Eerst wachten op de JO15-3 die daar hun wedstrijd aan het afronden waren in de 12e minuut van de blessuretijd.

Het deelnemersveld van vandaag was aangevuld met twee nieuwe teams. De Kanjers van Blauw-Wit ’81 uit de Moer en de Kanjers van VCB uit Biezenmortel speelden samen met de teams van Jong-Brabant, tsv Gudok en FC Tilburg.

DESK M3 kende in de poule de volgende tegenstanders: FC Tilburg M2 en FC Tilburg M3, Jong Brabant M2 en Blauw-Wit ’81 M1. De ploeg van trainers Soyer en Cleijn werd aangevuld met Floris zodat het team met zes toppers konden beginnen tegen Jong-Brabant.

De spelers van DESK komen al snel op voorsprong als Xemsidin er vandoor gaat en de 1-0 binnen prikt. Vervolgens is het Job Markink die de score verder uitbreidt. DESK drukt door en Siem Soyer, Floris Verschuren en Dio Cleijn weten de Rood-Witten uit Berkel-Enschot flink onder druk te zetten. Jente Jansen zorgt voor de 3-0 en de 4-0 en de Kanjers gaan de volgende wedstrijd spelen tegen FC Tilburg.

DESK M3 – FC Tilburg M2 wordt gestart en het is gelijk DESK die de score opent. Xemsidin opent de score, gevolgd door Dio. Daarna is het FC Tilburg wat wakker geschud is en de wedstrijd ombuigt. Binnen no-time staat DESK op een 2-3 achterstand. Een tandje erbij dus. Job Markink en Floris Verschuren proberen de boel achterin dicht te houden. Siem Soyer gaat in duel met de grootse tegenstander op het veld en laat zich niet van de bal zetten. Een corner van Job wordt door Xemsidin binnen getikt en het is weer gelijk.

Dan volgt de derby van de Gemeente Loon op Zand. DESK Kanjers M3 – Blauw-Wit ’81 M1 een heerlijk affiche. De ploeg uit De Moer laat het kaas niet van het brood eten en voetbalt goed mee. Goed spel en leuke combinaties tussen de spelers van beide teams volgen elkaar in rap tempo op tijdens de wedstrijd. De derby wordt beslist door een doelpunt van Job die de enige treffer van de partij maakt.

De laatste wedstrijd voor onze toppers is tegen FC Tilburg M3 welke gewonnen wordt door de Kanjers van DESK. Ongeslagen het toernooi gespeeld met een doelsaldo van +10 na afloop van het toernooi gaan de mannen aan de ranja.

Een heerlijk thuistoernooi en geweldige tegenstanders.

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: , ,