DESK MO11-1 – RKVVO MO11-1(3-0)

14-04-2018 om 16:52 MO11-1, Wedstrijdverslagen

2018-04-14-desk-mo11-rkvvo

DESK klimt naar de top 3

Op een heerlijke zaterdagochtend mochten de meiden van DESK MO11-1 om 09:00u de wei in voor hun vierde wedstrijd in de competitie. De eerste wedstrijd in de 2e klasse werd verloren van de huidige koploper Bergeijk, maar daarna raakte het team in een flow.

Eerst werd NEO’25 opgerold met 12-1, daarna werd in Hilvarenbeek gewonnen met 3-8 van Hilvaria en vandaag weer een lekkere pot op de mat gelegd tegen RKVVO uit Veldhoven.

Onder leiding van scheidsrechter Wim Derks die speciaal ingevlogen was na het ontbreken van een leidsman werd de aftrap genomen. De meiden van DESK zochten gretig de aanval en hielden het achterin goed dicht. Keepster Kenza Netten keepte een heerlijke pot en hield haar doel in de eerste helft schoon. Met een 2-0 ruststand floot scheidsrechter Derks voor de pauze.

Na de pauze ging DESK door en het voetbalde goed vooruit. DESK werd een enkele keer onder druk gezet, maar dan was het de defensie met Suus v/d Pennen, Merel van Gerwen en Floortje de Jong die de boel achterin dicht hielden.

Het is Merel die voor de 3-0 tekent en DESK op een marge van drie doelpunten schiet. De keepster in de tweede helft bij RKVVO was zichtbaar in goede doen. Kansen voor DESK werden knap gestopt en tegen gehouden. Aan de andere kant hield Kenza haar doel netjes schoon en floot Derks voor het einde.

DESK momenteel op een derde plaats met 9 punten uit 4 duels. Met een doelsaldo van +15 gaan de meiden zich voorbereiden op de wedstrijd tegen Steensel volgende week zaterdag. De tegenstander uit Steensel won vandaag met 7-0 van NEO’25. Dat belooft een leuke pot te worden volgende week.

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: