DESK Rosé Team op loodzwaar kamp

14-04-2018 om 17:07 Team Rosé, Wedstrijdverslagen

2018-04-10-rose-team

Sloten, modder en zwaar gras

Het Rosé Team van DESK had een gruwelijk trainingskamp achter de rug. Dit behoorde bij de voorbereidingen in aanloop naar de wedstrijd DESK Rosé Team – Baardwijk.

Tijdens het trainingskamp hebben de dames laten zien uit wat voor hout zij gesneden zijn. Ze hebben modder, slootjes en obstakels getrotseerd. Terwijl het zonnetje scheen hebben de dames (duidelijk zichtbaar aan hun gesponsorde shirts door het bedrijf ‘Food en mood’ met grote letters ROSÉ voorop) een prachtige tijd neer weten te zetten bij de Rebelrun in Kaatsheuvel.

Deze loodzware voorbereiding werd afgelopen woensdag afgerond met een competitieduel tegen Baardwijk. Een heerlijke derby op de Eikendijk voor de Rosé vrouwen!

In de eerste helft werd er gescoord door DESK, maar troffen de dames uit Bork ook 5x het doel. Met een 1-5 ruststand gingen de dames aan de thee. Tijdens de tweede helft werd er door beide ploegen niet meer gescoord en zo werd er met een 1-5 eindstand afgefloten.

Een mooie pot Rosé voetbal en een geweldig resultaat tijdens de Rebelrun 2018.

Top Rosé Team!

Tags: , , ,