DESK2 – RKDVC2 (1-0)

15-04-2018 om 23:00 DESK 2, Speciale aandacht, Wedstrijdverslagen

2018-04-15-desk2-rkdvc2

Pittig duel tegen de nummer 2

De ploeg van trainers Jansen en Van Weezenbeek mocht vanmiddag op het hoofdveld van de Eikendijk aantreden tegen de huidige nummer 2 in de Eerste Klasse RKDVC. De uitwedstrijd tegen de ploeg uit Drunen werd eerder dit seizoen kansloos met 4-1 verloren. DESK had iets goed te zetten dus.

In de eerste helft is DESK verschillende keren dichtbij de openingstreffer. De wedstrijd gaat gelijk op en op slag van rust krijgt Ghino Snels een geweldige kopkans om de score open te breken voor DESK. De kopbal van Ghino gaat over. Beide ploegen gaan met een 0-0 stand de rust in.

Na rust is het DESK dat op voorsprong komt. Het is Marino Domenie die de score opent voor DESK en daarmee zijn treffer op het scorebord zet. RKDVC zet aan en het is Sander Dijst die met geweldig keeperswerk zijn ploeg op de been houdt. In de slotfase ontaard de wedstrijd nog in een opstootje waarna de scheidsrechter het duel stil legt. Met nog drie minuten op de klok wordt de wedstrijd toch uitgespeeld en pakt DESK de drie punten tegen RKDVC.

Een knappe prestatie voor de jonge ploeg van DESK die ondersteuning kreeg uit de A-jeugd met maar liefst zeven spelers.

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: