Wedstrijdsponsor DESK – Baardwijk

20-04-2018 om 23:19 DESK Nieuws, Speciale aandacht, Sponsoring

2018-04-20-wedstrijdsponsor

Soeterboek & Partners

Soeterboek & Partners is aanstaande zondag 22 april wedstrijdsponsor van de wedstrijd DESK – Baardwijk.

Bij Soeterboek & Partners ontzorgen we u in het gehele administratieve proces van uw (startende) onderneming. Onze medewerkers beschikken over de laatste vakkennis en denken graag met u mee. Wij verzorgen uw financiële administratie, de belastingaangiftes en de salarisadministratie. Daarnaast geven wij u via grafische dashboards, direct en realtime, inzicht in uw financiële positie. Zo heeft u de tijd om u te richten op de doelstellingen van uw onderneming, terwijl wij op de achtergrond de administratieve en financiële zaken voor onze rekening nemen.

Wij danken Soeterboek & Partners voor de sponsoring van de wedstrijd DESK – Baardwijk.

Tags: , ,