Hoog bezoek bij DESK van… de burgemeester!

29-04-2018 om 22:42 Algemeen Bestuur, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-04-28-hanne-van-aart

Hanne van Aart doet een rondje DESK

Zaterdag 28 april ontving DESK de nieuwe burgemeester van Loon op Zand, Hanne van Aart, op d’n Eikendijk. Zij was uitgenodigd om kennis te maken met onze mooie vereniging en de leden. Een dag na Hanne’s superdaad – ze reanimeerde een verkeersregelaar in Loon op Zand tijdens Koningsdag – stond de kersverse burgemeester om 9.00 uur al voor de poorten van DESK. Zij werd vervolgens in de bestuurskamer ontvangen door een delegatie van het DESK-bestuur en hoofd jeugdopleidingen Gerben Burgmans en Matthieu van der Steen.

Voorzitter Jacques van Heijst heette burg. Van Aart welkom met een voorwoord, aansluitend volgde de wedstrijdbespreking van Gerben en zijn team, waar Hanne getuige van was. Na die interessante bespreking deed de burgemeester een rondje langs de velden en accommodatie van DESK, onder leiding van voorzitter Accommodatie, Jaap van den Corput. Afsluitend volgde nog een ‘presentatie’ van Wim Nuijten, voorzitter Technische Zaken, over wat onze club nu daadwerkelijk inhoudt. Tegen de klok van 11.00 uur beëindigde Jacques de komst van Van Aart met een afsluitend woordje. Een mooie dag waarop de jongste burgemeester van Nederland kennis mocht maken met de mooiste club van Nederland!

Tags: , ,