DESK 3 kampioen? Kom as. zondag ook!

30-04-2018 om 20:39 DESK 3, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-04-30-desk3-kampioen

Wedstrijd, huldiging en vette disco!

Het eerste seniorenteam van DESK gaat volgende week waarschijnlijk de titel pakken! DESK 3 won zondag met overtuigende cijfers van OVC’26 (9-2) en staat daardoor tien punten los in de 3e klasse. Met nog vier wedstrijden te gaan kan DESK volgende week thuis tegen WSC de titel pakken. Die kans zit er zomaar in. DESK won dit seizoen 16 wedstrijden, speelde er 1 gelijk en verloor er 1. Met een doelsaldo van 83 goals voor en 27 tegen, mogen de mannen van het derde zich zondag de dik en dikverdiende kampioen noemen, mits er gewonnen wordt natuurlijk.

DESK 3 speelt om 12.00 uur op de Eikendijk. Kom de boys aanmoedigen en schreeuw ze naar het kampioenschap! Als de titel binnen is, barst aansluitend vanaf 16.15 uur een grandioos feest los in de kantine van VV DESK met medewerking van Soundblenders. En dat wil je niet missen!

Support your locals!

Tags: ,