Trainingsinfo: Groot onderhoud velden

30-04-2018 om 21:06 Accomodatie, DESK Nieuws, Speciale aandacht, Training

2018-04-30-onderhoud-velden

Let op: Onderhoud velden

Hoewel het seizoen nog even doorgaat, zal er al wel gestart worden met het groot onderhoud van de velden. De trainingsvelden zijn zoals gebruikelijk het eerste aan de beurt. Op het moment dat een veld in onderhoud gaat, kan er niet meer op getraind/gespeeld worden.
Vanaf maandag 30 april zal trainingsveld F in onderhoud gaan en vanaf maandag 7 mei is veld E aan de beurt.
De wedstrijdvelden C en D zullen dan ook voor trainingsdoeleinden gebruikt gaan worden. Trainingen op F verhuizen naar D en trainingen op veld E verhuizen naar veld C.

ECHTER
: is er plek op het kunstgras dan graag je training verplaatsen naar het kunstgras. Dit omdat er t/m 3 juni nog een bijna volledig competitieprogramma is! Daarna eventueel nog nacompetitie!
LET OP:
In de maand mei zijn er een flink aantal doordeweekse wedstrijden. Deze wedstrijden gaan ook gespeeld worden op veld C en D, en dan kan het zijn dat trainingen komen te vervallen of worden verplaatst.
VERDER: Houd er ook rekening mee dat bij slechte weersomstandigheden de trainingen op de velden C en D worden zullen worden afgelast. Dit om de velden bespeelbaar te houden voor de wedstrijden. Trainingen zullen dan moeten worden verplaatst of moeten worden afgelast!
Graag de instructies van het accommodatiepersoneel opvolgen. Check de afgelastingen op de site en de aankondigingen bij de kleedkamers.
SVP doeltjes en ander trainingsmateriaal altijd van de velden zetten na de training! Dit ivm het normale onderhoud!!
Informatie omtrent trainen in juni volgt.
Dank voor de medewerking!

Tags: , , ,