Pupil van de week: Jim v/d Wouw (JO8-2)

01-05-2018 om 20:17 DESK 1, DESK Nieuws, JO8-2

2018-03-04-jim-vd-wouw

Heel veel plezier Jim!

Komende zondag staat de topper voor DESK (nummer 3) tegen Oosterhout (nummer 4)  op het affiche en dus is er ook weer een pupil van de week én een nieuwe ronde van de penaltybokaal.

Aanstaande zondag 6 mei zal Jim v/d Wouw uit DESK JO8-2 zijn opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Jim is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – Oosterhout speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Jim aanstaande zondag is als volgt:

• Jim start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten van de JO8-2 mee lopen in de line-up
  • Jim zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met zijn teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Jim.

Jim v/d Wouw is acht jaar oud en speelt sinds dit seizoen voor DESK JO8-2. In dit team begon de voetbalcarrière bij DESK voor Jim. Dit seizoen speelt Jim in de JO8-2 onder leiding van Josua N’temo. Het leukste vindt Jim de trainingen op maanden en de wedstrijden op zaterdag. De favoriete voetbalclub van Jim naast DESK is Real Madrid. De idool van Jim is Christiano Ronaldo.

De voorspelling van Jim voor de wedstrijd DESK – Oosterhout van komende zondag is 2-0.

Wij wensen Jim en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – Oosterhout.

Tags: , ,