DESK 3 Kampioen

06-05-2018 om 22:08 DESK 3, DESK Nieuws

2018-05-06-DESK3-WSC

DESK3 terecht kampioen!

Vorig seizoen kroonde de ploeg van trainer Peter Klijn, Jelle van Geel en Michel Welten zich al kampioen. Dit seizoen ging het team ook goed af. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen WSC stond de ploeg 10 punten voor op nummer twee FC Tilburg. De concurrent speelde de derby tegen Sarto en verloor met 2-0. Aan DESK het antwoord om te profiteren van dit dure puntverlies.

Op veld C was de volledige aanhang van DESK3 langs de lijn opgesteld. Een man op vijftienhonderd stond stijf aan de kalklijn om de ploeg van DESK het kampioenschap aan te moedigen. Onder leiding van afzwaaiend scheidsrechter Van Ree werd de kampioenspot afgetrapt. DESK vol in de aanval met flinke druk vooruit zit Koen Koot een halve omhaal tegen de touwen jagen. Niet veel later is het Michiel Smulders die de 2-0 op het scorebord zet. Het zijn Jeffrey Kleinendorst en Roel Beerens die geblesseerd het veld verlaten. Jeff met een versleten heup en Roel met een Toep-ei op zijn voorhoofd na het raken van een keihard stukske stucwerk van WSC.

Met een 2-0 voorsprong gaan beide ploegen de rust in.

Na rust is het DESK dat de score uitbreidt. Wederom is het de spits van het derde, Michiel Smulders, die voor zijn tweede gaat. Een op een gaat Smulders op het doel af en prikt de bal tegen de touwen. Paultje Roelen houdt zijn doel knap schoon, bij de spaarzame kansen van WSC. Klijn wisselt tactisch en zet Yann van den Boomen in de aanval. De gouden pik van Klijn betaald zich uit als Yann de bal snoeihard tegen de touwen jaagt en de eindstand op het scorebord zet.

Na 90 minuten fluit scheidsrechter Van Ree voor het laatst op zijn fluit en feliciteert de ploeg van DESK. De kurk knalt en het geel-blauw klinkt over de velden van de Eikendijk. Feest op het veld, in de kleedkamer, in de bestuurskamer en op de platte kar in het dorp.

Bij terugkomt op de Eikendijk wordt de ploeg getrakteerd op de winnende treffer van Krikken bij DESK – Oosterhout en barst het feest los voor het team.

Gefeliciteerd DESK 3!

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: ,