DESK JO17-4 – Audacia JO17-2 (7-1)

08-05-2018 om 21:56 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2017-05-07-desk-17-4-audacia

DESK walst over Audacia

Op zaterdag 5 mei stond voor DESK JO17-4 de thuiswedstrijd tegen Audacia op het programma. Audacia stond voorafgaand aan deze wedstrijd twee punten boven ons en het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden.

Al snel in de wedstrijd kwamen wij op voorsprong. Kevin van Heesch kwam op de keeper af en wist zijn actie af te ronden met een doelpunt. Helaas konden wij maar een paar minuten van deze voorsprong genieten. Er kwam een vrije trap van Audacia, ik kwam uit mijn doel maar sprong onder de bal door waarna de gelijkmaker binnen getikt kon worden. Hierna kregen wij nog verschillende kansen maar wisten wij er geen af te maken en konden we met een 1-1 ruststand de kleedkamer in.

De tweede helft begonnen wij aanvallend en we hadden het betere spel. Ook kwamen wij op voorsprong. Het was weer Kevin van Heesch die het doelpunt maakte. Ook Stijn wist zijn naam weer op het scorebord te zetten door de 3-1 binnen te schieten. Wij bleven beter maar niet alle kansen werden afgemaakt. Thijs en Stijn waren beide dicht bij een doelpunt maar konden niet nog een doelpunt bijschrijven. Even later lukte Thijs dat wel en niet snel daarna was het Kevin Ye die de 5-1 maakte. Wij gingen door met aanvallen en doelpunten maken. Jochem maakte de 6-1 en even later draaide Kevin van Heesch een corner rechtstreeks het doel van de tegenstander in waarmee de eindstand op 7-1 kwam.

We hadden goed gespeeld en het was een mooie overwinning. Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen Hilvaria en we hopen dan de drie punten mee naar Kaatsheuvel te nemen.

Sam Haarbosch

Tags: