Bestel nu je kleding voor volgend seizoen!

10-05-2018 om 14:26 DESK Nieuws, Kleding, Speciale aandacht

2018wk18

Kleding voor seizoen 2018-2019

Ben je toe aan een nieuw shirt, broekje, sokken of presentatiepak, zorg er dan voor dat je per omgaande je nieuwe kleding bestelt op de webshop:  https://webshop.vvdesk.nl/

In de zomermaanden is de besteltijd een stuk langer. Bestellingen die voor eind mei gedaan worden, leveren we direct uit indien voorradig. Indien niet voorradig dan doen wij ons best om de kleding aan het begin van het nieuwe seizoen uit te leveren. Dus wacht niet te lang.

Voor bestellingen die later gedaan worden, bestaat de kans dat de levertijd later in het najaar wordt.

Tweedehandskleding:

Leden kunnen hun gebruikte kleding te koop aanbieden. Dit kun je doen door een kaartje in te vullen en deze in de enveloppe te doen, die bij het wedstrijdsecretariaat/kleedkamers hangt.

Let wel: noteer de gegevens zoals op het voorbeeld. Het kaartje komt dan zichtbaar te hangen op het aankondigingsbord buiten bij de kleedkamers. Degene die geïnteresseerd is maakt een foto van het kaartje en neemt contact op met de aanbieder. Na twee weken wordt het kaartje sowieso verwijderd, dus niet verkocht is eventueel een nieuw kaartje plaatsen.

Interesse in trainingssetjes of truien? Kijk ook hiervoor in onze webwinkel!

Tags: ,