Drie duels in één week voor Zat.3

12-05-2018 om 15:58 DESK 3 za., Wedstrijdverslagen

2018-05-12-vvgz-desk-zat-3

Loodzware week voor Zaterdag 3

DESK Zaterdag 3 kende deze week een loodzwaar programma. Op Bevrijdingsdag speelde de ploeg hun uitwedstrijd in Vlissingen tegen Walcheren, waar het met 3-1 de punten mee terug nam naar de Eikendijk. Vijf dagen later, op Hemelvaartsdag mocht het team aantreden tegen titelkandidaat De Meeuwen.

DESK wist het thuisduel niet te winnen en ging met een 0-2 eindstand het veld af. Vandaag, zaterdag 12 mei, was het vroeg verzamelen voor de boys van het derde. Er stond een uitwedstrijd op het programma tegen de nummer 11 uit de competitie. Het mocht op bezoek in Zwijndrecht tegen VVGZ.

Om 11:15u vond de aftrap plaats op sportpark De Noord, veld 3. DESK wist het uitduel met een 2-0 overwinning te vieren en zal de rest van middag en avond in de wei op het Stroatje verder door het gras sjeezen bij Fairytale Festival 2018.

Zes punten in één week. Lekker boys!

Bekijk hier de foto’s van de pot tegen VVGZ

Bekijk hier de foto’s gruwelijke natuurschoon tegen De Meeuwen

Bekijk hier de foto’s van het Bevrijdingsfestival in Vlissingen.

Nick Pics

Voor al uw trouwreportages, familie- en portretfoto’s en al het ander schitterend beeldmateriaal belt u natuurlijk Nick Mertens. Ook met feestjes en partijen kundem er goed bij hebben 😉

Nick Pics, voor al uw beeldmateriaal!

Nick, bedankt weer voor de gruwelijke natuurfoto’s en de voetbalplaatjes!

Tags: , ,