Aan de bak voor DESK: Support your locals!

14-05-2018 om 23:20 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2018-05-14-DESK-TSC

DESK – TSC (incl. disco)

Aanstaande zondag staat het laatste reguliere thuisduel op het programma voor de hoofdmacht van DESK. Het speelt de laatste thuiswedstrijd tegen het pittig TSC Oosterhout, waar 3 weken geleden nog met 2-0 verloren werd.

DESK is nog in theorie nog in de race voor het kampioenschap en is hard op weg om een periodetitel te bemachtigen. Vorige speelronde verspeelde de koploper JEKA, die vier punten voorsprong heeft, dure punten tegen RWB. Daar het een 5-5 eindstand kende, speelde DESK een kilometer of 20 richting de Belgische grens tegen de nummer voorlaatst GSBW uit Goirle. DESK had de voorsprong van JEKA terug kunnen brengen naar twee punten, maar het mocht helaas niet zo zijn. GSBW wist toch een punt te pakken tegen onze jongens.

Mocht JEKA komend weekend thuis tegen Waspik winnen dan is het kampioen en kan DESK deze voorsprong niet meer inhalen. De pijlen zijn dus gericht op het halen van een periodetitel in de derde periode. Daar staat DESK bovenaan en wordt het op de hielen gezeten, slechts 1 punt verschil, door Oosterhout. Oosterhout speelt komende zondag thuis tegen het reeds gedegradeerde Were-Di en zal de druk op DESK blijven opvoeren.

Het is dus aan DESK dat alles in eigen hand heeft om die derde periode te bekronen met een periodetitel die recht geeft op de nacompetitie voor promotievoetbal terug naar de Tweede Klasse!

Harry Biemans’ laatste competitieduel

Daarnaast is het ook het laatste reguliere competitieduel die Harry Biemans als hoofdtrainer voor het thuispubliek zijn stem zal laten klinken langs de lijn. Geef Harry en zijn spelers de steun en support voor de geweldige inzet afgelopen seizoen en beloon hem met een verdiend afscheid. Support your locals!

Disco

De laatste thuiswedstrijd voor DESK wordt opgesierd door DJ Danny die de Eikendijk muzikaal zal ondersteunen die middag. Steun DESK met het behalen van een periodetitel voor de nacompetitie voor promotie terug naar de Tweede Klasse. Wat is er dan mooier om dit samen aanstaande zondag langs de lijn en tijdens de derde helft te vieren?

Iedereen is uitgenodigd en welkom aanstaande zondagmiddag bij DESK – TSC en DJ Danny zal het clubhuis doen schudden op haar grondvesten met moddervette beats, snoeiharde bass en volle bak ambiance!

Tot zondag!

Tags: ,