DESK JO15-1 – Madese Boys JO15-1 (3-1)

14-05-2018 om 22:13 JO15-1, Wedstrijdverslagen

2018-05-12-desk-jo15-1-madeseboys

DESK kent een uitstekende reeks

De jongens van de ‘C1’ zijn met een mooie reeks bezig. De laatste wedstrijden van de competitie zijn alle tegen staartteams. Vorige week werd vakkundig afgerekend met RBC, een team dat knap gewonnen had van de nummer 3 en 4. DESK liet geen spaan heel van hun ambitie en RBC werd met een 4 – 0 nederlaag naar huis gestuurd. Vandaag kwam echter het reeds gedegradeerde Madese Boys op bezoek. DESK JO15-1 is vast beraden de competitie goed af te sluiten. Helaas was Bram nog niet geheel fit en was Jetze bij de JO17-1 om hen te helpen zich veilig te spelen (hetgeen lukte). Desondanks ging DESK JO15-1 goed uit de startblokken. Met aardig verzorgd veldspel werd Madese Boys naar achteren gedrukt en regen de kansen zich aaneen. Helaas konden de kansen niet verzilverd worden. En dan zal je altijd zien dat de tegenstander scoort uit een spaarzame tegenaanval, waarbij een overtreding van Madese Boys niet gezien werd, kwam zij op een 0 – 1 voorsprong.
DESK was allesbehalve van slag en pakte de draad gewoon weer op. Zowel met kansen creëren als met kansen te missen. Voor rust lukte het uiteindelijk toch de gelijkmaker in het net te krijgen. Een geplaatste vrije trap werd knap ingekopt door Casper 1 – 1. In de 2e helft zelfde laken het pak. Madese Boys gaven zich niet gewonnen en bleven strijden voor een resultaat, knap keeperswerk van hun kant hield de 1 – 1 op het bord. En dan was daar weer een uitbraak, …. wordt het dan zo’n middag?
Hun linkerspits werd gelanceerd en sprintte op onze keeper Jurn af. Jurn verkleinde goed zijn doel en met een mega sprint van 50 meter wist Tayron in een uiterste actie het schot te blokken. Niet veel later was het DESK dat afstand nam. Via goed opgebouwde aanvallen lukte het niet, dan maar frommelgoaltjes!
De eerste intikker was van Rens en niet veel later was het Jonne die zijn goaltje meepikte. Eindstand 3 – 1.
Een meer dan verdiende overwinning! De laatste twee wedstrijden zijn tegen respectievelijk RKTVC (19 mei uit) en Hardinxveld (26 mei thuis). Beide teams zijn samen met RBC verwikkeld in een hete degradatiestrijd. DESK zal zijn beste beentje voor moeten zetten om de mooie reeks van de afgelopen weken voort te zetten.
Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: