DESK JO19-2 – Altena JO19-1 (5-2)

19-05-2018 om 22:52 JO19-2, Wedstrijdverslagen

2018-05-19-desk-jo19-2-altena

DESK verplettert Altena

Vanmiddag om klokslag 1u floot scheidsrechter E. van Ham voor de aftrap van DESK JO19-2 – Altena JO19-1. Het team van trainers Remco van Loon en Walter van Wezenbeek begon gelijk fel aan deze wedstrijd.

DESK op een achtste positie in de competitie kon vandaag een sprong maken naar de subtop. Tegenstander Altena op een vijfde plaats was in de beginfase van de wedstrijd nergens te bekennen. De ploeg van DESK met een aanval over links. De bal raakt uit en wordt via een ingooi vanaf links weer terug in het spel gebracht. De bal valt hoog voor het doel van Altena, keeper komt uit zijn doel, maar het is Jorn die met zijn kop eerder bij de bal is dan de doelman en voor de openingstreffer tekent.

DESK op voorsprong na een rake knik van Jorn Brekelmans. De fase daarna is er licht overwicht van DESK en komt Altena er sporadisch uit. Het is Sam Verschut die van een flinke afstand de doelman uit Altena verslaat. Sam jaagt vanaf een meter of 35 de bal over de doelman tegen de touwen en brengt daarmee de ploeg op een 2-0 voorsprong.

In de 29e minuut is het Koen die met een heerlijke volley voor de 3-0 zorgt. Een halfhoge bal valt achterin bij de tweede paal bij Koentje die snoeihard uithaalt en DESK riant op een 3-0 voorsprong zet. Een minuut later is het defensief slapen achterin bij DESK en wordt de ruststand op het scorebord gezet.

Beide ploegen gaan met een 3-1 ruststand aan de thee.

Na rust is het DESK wat de score verder uit breidt. Het wordt 4-1 na een treffer van Koen. Een kwartier voor het einde is het Altena dat iets terug doet en de stand op 4-2 brengt. Koentje tekent voor zijn derde treffer van de middag en brengt daarmee de eindstand op het scorebord. Het wordt 5-2 voor de ploeg van trainers Van Loon en Van Wezenbeek, waarna DESK aanklopt bij de subtop van de competitie.

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.

Tags: