DESK Kanjers spelen Mini Champions League

19-05-2018 om 15:37 Kanjers M1, Kanjers M5, Wedstrijdverslagen

2018-05-19-desk-m1-m5

Plezier spat er van af!

Vanmorgen rond de klok van kwart voor twaalf werd er centraal afgefloten op Veld B op de Eikendijk voor het Kanjertoernooi voor de spelers van DESK Kanjers M1 en -M5. Trainers Robert Blok (M1) en Mark Tiggelman (M5) hadden hun teams een warm-up laten doen en stonden klaar voor de vier wedstrijdjes tegen de regionale Kanjerteams van Uno Animo, sv SSS, Taxandria en Jong-Brabant.

Op veld 1 en 2 mochten de Kanjers van DESK allebei starten tegen sv SSS uit Udenhout. DESK Kanjers M5 moest nog even wakker worden, want de spelers van SSS hadden de bal al snel tegen de touwen hangen. Het team van Kanjers M1 startte daarentegen beter het toernooi.

Na de wedstrijden tegen de club uit Udenhout werden op velden 1 en 2 twee heuse derby’s uitgevochten. DESK – Uno Animo (2x). De spelers Luka, Teun, Minck, Daan, Luuk en Dio speelden een heerlijke derby die goed gelijk op ging. Op het andere veld gaven Floris, Maurits, Siem, Luca, Mike en Mees weinig weg en speelden een schitterende wedstrijd tegen de ploeg uit Loon op Zand.

Beide teams speelden nog een derby tegen het tweede Kanjerteam van Uno Animo en boden daarnaast flink tegenstand tegen Taxandria en Jong-Brabant. Alle teams werden na afloop naar de middencirkel geroepen om daar het diploma van de Mini Champions League in ontvangst te nemen. DESK Kanjers M1 en – M5 kijken terug op een geslaagd toernooi en sluiten daarmee hun toernooitjes af.

Volgende week 26 mei volgt het laatste toernooi van de overige Kanjers, waarna de huldiging van alle Kanjers plaats zal vinden.

Bekijk de foto’s op de Facebook-pagina van DESK.