Alles of niets! Aanstaande zondag Gilze – DESK

24-05-2018 om 17:48 DESK 1, DESK Nieuws, Speciale aandacht, Wedstrijdverslagen

2018-05-27-gilze-desk

ÉÉN DOEL: WINNEN!

Na de thriller afgelopen zondagmiddag op de Eikendijk thuis tegen TSC heeft de hoofdmacht van DESK alles in eigen hand om de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Klasse te halen. Hopelijk weet DESK de tegenstander uit Gilze eerder in de wedstrijd, dan die van afgelopen zondag in blessuretijd, het zwijgen op te leggen.

Zondag speelt DESK haar laatste reguliere wedstrijd in de Derde Klasse B voor dit seizoen. Als DESK de uitwedstrijd wint tegen de subtopper Gilze, dan is het geplaatst voor de nacompetitie voor promotie terug naar de Tweede Klasse.

Gilze staat op plaats 4 met 5 punten achter DESK en speelt in principe alleen nog voor de eer. Het kampioenschap in de Derde Klasse B seizoen 2017-2018 is gewonnen afgelopen weekend door JEKA. Wij feliciteren de kampioen met het behalen van de titel en de promotie terug naar de Tweede Klasse.

De eerste periode is gewonnen door TSC, dat vorig weekend op spectaculaire wijze verloor van DESK. De tweede periode werd gepakt door sv SSS en DESK is volop in de race voor het pakken van de laatste periode samen met Oosterhout.

DESK hoeft slechts 1x meer te scoren dan Gilze komend weekend en zal met dat resultaat de nacompetitie kunnen halen. Oosterhout speelt enkele kilometers verderop hun laatste uitwedstrijd in Bavel tegen het gelijknamige Bavel, wat op een zesde plaats staat. Super sunday dus!

Voor DESK is het dus alles of niets.

ÉÉN DOEL: WINNEN!

Steun onze jongens en reis aanstaande zondag mee af naar Gilze. De wedstrijd begint om 14:30u en wordt gespeeld op sportpark Verhoven in Gilze aan de Ridderstraat 98.

Support your locals!

Nacompetitie promotie Tweede Klasse 2018-2019

Het schema van de nacompetitie ziet er als volgt uit, mocht DESK aanstaande zondag winnen van Gilze:

1e ronde, 3 juni:
a) Nr. 13 2e klasse E – Laagst geklasseerde PK 3e klasse B
b) Nr. 12 2e klasse E – Laagst geklasseerde PK 3e klasse A
c) DESK – Een na hoogst geklasseerde PK 3e klasse A (Waarschijnlijk Philippine)
d) Hoogst geklasseerde PK 3e klasse A – Een na hoogst geklasseerde PK 3e klasse B

2e ronde, 10 juni:
e) Winnaar b – winnaar d
f) Winnaar a – winnaar c

Finale, terrein, 17 juni:
g) Winnaar e – winnaar f

De winnaar van de finale plaatst zich voor de 2e klasse zondag, 2018/’19. De verliezers van de 1e/2e ronde en finale plaatsen zich voor de 3e klasse zondag, 2018/’19.