DESK JO15-1 – Hardinxveld JO15-1 (4-1)

27-05-2018 om 22:01 JO15-1, Wedstrijdverslagen

Opa Willy heeft voor het laatst pica’s geschoten bij DESK.

De laatste twee wedstrijden Van de ‘C1’ waren tegen degradatiekandidaten. Vorige week werd gelijk gespeeld tegen RKTVC uit Tiel. In de eerste helft was de focus ver te zoeken, desondanks hadden de Dessers zich al in een gewonnen positie kunnen schieten. Echter het bleef 0 – 0. De 2e helft begon veel energieker, maar dan wel voor RKTVC. Binnen enkele momenten keek DESK tegen een 2 – 0 achterstand aan. Daarna braken glorieuze minuten aan. DESK speelde wellicht haar beste 25 minuten van het seizoen. Hoge pressing, 2e ballen willen hebben en vlottend combinatiespel. Hetgeen resulteerde in twee schitterende doelpunten. De score kon nog uitgebreid worden, maar de teller bleef voor beide teams op 2 staan.
Afgelopen zaterdag 26 mei bracht de JO15-1 van Hardinxveld een bezoek aan de Eikendijk. Zij moesten winnen om alles nog in eigen hand te houden voor klassebehoud. Maar DESK wilde graag het seizoen in stijl afsluiten en ze slaagde daar met vlag en wimpel voor. Hardinxveld begon met de juiste intenties, maar het was DESK dat tot score kwam. Bram wist een assist van Jelle in het doel te werken, 1 – 0. Jonne was dicht bij zijn afscheidsdoelpunt, maar de doelman dacht daar anders over. Hardinxveld kreeg weer hoop in de schoot geworpen, 1 – 1. DESK ging toch met een voorsprong de rust in. Het was Joris met een typische Joris – afstandschot – goal, 2 – 1.
Na rust ging Hardinxveld alles of iets spelen en haalde alles uit de kast, maar zonder resultaat. DESK speelde meer vanuit de rust en Jetze ronde een mooie aanval over links via Jesse, schitterend af, 3 – 1. De ban was gebroken en DESK scoorde nog een keer, wederom Joris die een pass van Mees achter de doelman in het doel schoot, 4 – 1. Jonne kreeg nog een pubiekswissel voor zijn jaren bij DESK. We wensen hem veel succes bij RWB. Ook willen wij Opa Willy voor zijn jarenlange fotografie hartelijk bedanken!
Forza DESK JO15-1!!
Bekijk de foto’s op de Facebookpagina van vv DESK.

Tags: