Stoppen bij DESK? Meld je dan tijdig af!

27-05-2018 om 22:01 DESK Nieuws, Secretariaat, Speciale aandacht

2018-04-30-stoppen-met-voetballen

Op naar het volgende seizoen!

De Technische Commissies van DESK zijn druk bezig met het nieuwe seizoen. Onder andere wordt er bekeken met hoeveel elftallen DESK in het nieuwe seizoen 2018-2019 deel gaat nemen aan de competitie. Het is daarom van groot belang dat er tijdig bekend is wie er eventueel gaat stoppen met voetballen bij onze vereniging.

Ga je stoppen met voetballen bij DESK?

Word rustend lid en steun de club!

Als je definitief de voetbalschoenen aan de wilgen gaat hangen, maar wel nog iets voor DESK wil betekenen kun je sowieso rustend lid worden. Stuur dan spoedig een mail naar Hennie Balvers ([email protected]) zodat dit in de ledenadministratie verwerkt kan worden.

Je bent al rustend lid voor €6,- per maand en steunt daarmee onze schitterende vereniging!

Helemaal stoppen als DESK-lid?

Besluit je helemaal te stoppen met voetballen en wil je niet rustend lid worden? Stuur dan ook een mail naar Hennie Balvers ([email protected]) zodat dit in de ledenadministratie verwerkt kan worden.

Overschrijven naar een andere vereniging?

Als je naar een andere voetbalvereniging wil gaan dan dien je dit ook aan te geven. Ga naar jouw nieuwe vereniging en meld je daar aan. Je nieuwe vereniging meld je aan bij de KNVB als toekomstig lid. De KNVB constateert, dat je overschrijving nodig hebt, want je staat nog op de ledenlijst van DESK. De KNVB stuurt dan een bericht naar de ledenadministratie met het verzoek toestemming te verlenen voor de overschrijving. Hennie Balvers gaat met een terugkoppeling naar de KNVB akkoord met de overschrijving, als hij vastgesteld heeft, dat je contributie betaald is, dat er geen openstaande boetes zijn en dat eventuele DESK-kleding ingeleverd is. De KNVB voert je vervolgens af als lid van DESK en schrijft je in bij de nieuwe vereniging.

Let op: de overschrijvingstermijn sluit op donderdag 15 juni 2018, 23.59 uur.

Wacht niet tot het allerlaatste moment!

Op de eerste plaats loop je dan de kans dat de ledenadministratie niet in de gelegenheid meer is om het formulier in te vullen. Ook weten de Technische Commissies van DESK dan veel te laat hoeveel spelers er volgend seizoen beschikbaar zijn.

Word vrijwilliger en blijf betrokken!

Mocht je niet meer willen voetballen of rustend lid van de club willen zijn, dan kun je altijd nog vrijwilliger worden en betrokken blijven bij onze schitterende vereniging. Wij kunnen nog genoeg extra handen gebruiken. Kijk bij de vacatures voor een passende vrijwilligersfunctie.

Breng jouw teamgenoten hiervan op de hoogte!

Tags: , , , ,