SVSSS JO17-3 – DESK JO17-4 (0-3)

27-05-2018 om 22:38 JO17-4, Wedstrijdverslagen

J017-4 op weg naar kampioenschap!

Op zaterdag 26 mei stond voor DESK JO17-4 een hele belangrijke wedstrijd op het programma met het oog op het kampioenschap. De wedstrijd betrof een uitwedstrijd in Udenhout tegen SVSSS.
Wij begonnen aanvallend en al snel kregen wij wat kansen. In de tweede minuut kregen wij al een corner waaruit de bal helaas niet goed richting doel gekopt kon worden. Wij kwamen al wel redelijk snel op voorsprong. Thijs gaf de bal voor waarna Stijn met een balletje achter het standbeen de stand op 0-1 bracht. Vanwege de warmte deden we halverwege beide helften even een drinkpauze. Na de eerste drinkpauze nam de druk van SVSS wat toe. Ze kregen wat kansen maar ik had een paar keer een goede reactie en Ruben wist de angel uit meerdere aanvallen te halen. Ruststand 0-1.
In de tweede helft waren wij beter. We kregen ook wat kansen. Stijn miste een kans om de score te verdubbelen en Daan schoot de bal net naast. Ondanks dat wij de bovenliggende partij waren lukte ons dat niet om dat om te zetten in doelpunten en dat zorgde ervoor dat de nerveuse stand van 0-1 lang op het scorebord bleef. Na de drinkpauze lukte ons het wel om het doel te vinden. Jochem wist een vrije trap over het muurtje te krullen en zo de 0-2 te maken. Een paar minuten voor tijd werd het 0-3 na een goede opening van Daan op Thijs, vervolgens wist Thijs Stijn te bereiken die er alleen maar tegenaan hoefde te lopen.
Wederom een overwinning voor de JO17-4. In een hele spannende competitie waar mogelijk de drie bovenste ploegen op hetzelfde puntenaantal gaan uitkomen doen wij ook nog mee om de prijzen. Volgende week spelen we een thuiswedstrijd tegen een combinatie van jeugd van EDN’56 en RKDSV. Als deze wedstrijd wordt gewonnen kan de champagne ontkurkt worden en het feest losbarsten. Indien er wordt verloren of gelijkgespeeld is het de tegenstander uit Haghorst en Diessen die kampioen is. Kortom een ware kampioenswedstrijd met twee ploegen die kans maken op de titel. De wedstrijd begint om 13:00 op sportpark Eikendijk en kom ons dus vooral aanmoedigen in deze spannende wedstrijd.

Sam Haarbosch

Tags: