Weer een boete voor vuurwerk? We verhalen het op jou!

28-05-2018 om 22:49 Algemeen Bestuur, DESK Nieuws

As zondag 3 juni is het zover: DESK 1 speelt de eerste nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de tweede klasse. Afgelopen zondag hebben we bij Gilze gezien dat we echt Door Eendracht Sterk zijn! Meer Dessers dan Gilzenaren zaten op de tribune. Chapeau!

Graag wijzen we iedereen erop dat vuurwerk ten strengste verboden is binnen het terrein van vv DESK! Dus ook fakkels! Onlangs hebben we van de KNVB een boete gehad vanwege afgestoken fakkels bij de wedstrijd DESK-TSC. We betreuren dit natuurlijk ten zeerste en willen daarom iedereen vragen om vuurwerk (fakkels, rotjes e.d.) thuis te laten!

Indien eenzelfde situatie zich in de toekomst afspeelt bij vv DESK, zullen wij optreden en de boete verhalen op de daders. We hopen op ieders medewerking!

Het bestuur.

Tags: , ,